Casas Patronales Mixtura

Deze blend van Carménère, Malbec en Carignan heeft een intense donkerrode kleur. Het boeket onthult intens aroma’s van vers rood fruit, viooltjes, bramen en zachte geroosterde noten. Wijn met een stevige body. ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze rode Chileense wijn:

Deze blend van Carménère, Malbec en Carignan heeft een intense donkerrode kleur. Het boeket onthult intens aroma’s van vers rood fruit, viooltjes, bramen en zachte geroosterde noten.

In de mond is dit een wijn met een stevige body gedomineerd door noties van bloemen en donkerrood fruit.

Druivenras:

55% Carménère – 25% Malbec – 20% Carignan

Houtrijping:

Rijpte 12 maanden in Franse eiken vaten.

Gastronomische tips bij deze wijn:

Ideaal bij alle rood vlees en bij goed gekruide, gegrilde gerechten en romige, sterke kazen.

Over de wijnstreek:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen.

U proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.


Bekijk alle wijnen van wijnhuis Casas Patronales > 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Hans Geplaatst op 23 December 2014 at 05:15

Zeer vlotte en snelle levering en bovendien een heerlijke wijn.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen