Casas Patronales Maucho Carignan Reserva

De wijn die al uitnodigt door zijn prachtig geurende neus zal ook zeker bekoren in de smaak. Wat kan je mooie dingen doen met Carignan, schitterend, sappig toch volle rode wijn met uiterst aangename tannines. ...Meer informatie

Hoe smaakt deze Chileense Carignan:

Robijnrode Chileense wijn met intense neus die complexe aroma’s onthult van vers rood fruit, pruimen en geroosterde nootjes aangevuld met een mooie toets van kruiden.

De wijn die al uitnodigt door zijn prachtig geurende neus zal ook zeker bekoren in de smaak.
Deze Carignan is schitterend, sappig en toch volle rode wijn met uiterst aangename tannines. Pareltje dat U zeker moet proberen.

Met de Maucho lijn, wat plaatselijk Maule Valley betekent, brengen ze exclusieve druivenrassen naar voren. Dit met de mooiste expressie en verwijzing naar het terroir.

Awards/Medailles:

Winnaar gouden medaille Catador Santiago de Chili

 

Houtrijping:

Deze Chileense Carignan onderging een houtrijping van 10 maanden in Franse eiken vaten.

 

Druivenras:

100% Carignan

 

Waar past deze wijn lekker bij:

Past mooi bij kruidige gerechten, gegrilde vleesgerechten, absolute aanrader om zo van te genieten vanwege zijn complexiteit en zachtheid.

 

Over het wijnhuis Casas Patronales:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen.

U proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Carola Geplaatst op 13 Februari 2015 at 11:26

We hebben deze wijn gisteren ontvangen, in extra grote hoeveelheid door die verdubbelingsactie. Zo willen we wel altijd wijn bestellen :)


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen