Casas Patronales Lujuria Late Harvest

Een heldere geel-gouden kleur. Intense aroma’s van mandarijn, honing en abrikoos. Deze zoete dessertwijn is perfect in balans door de nodige dosis acciditeit en toetsen van vers citrusfruit. Een lange en persistente afdronk. ...Meer informatie

Beschrijving van deze dessertwijn:

Een heldere geel-gouden kleur.  Intense aroma’s van mandarijn, honing en abrikoos. Deze zoete dessertwijn is perfect in balans door een nodige dosis acciditeit en toetsen van vers citrusfruit. Een lange en persistente afdronk.

Druivensoorten:

75% Sauvignon Blanc – 25% Riesling

Lekker bij deze zoete wijn:

Ideaal bij desserts van rood fruit, chocolade en krachtige kazen.

Over het wijnhuis:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen.

U proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Michelle Geplaatst op 6 Oktober 2014 at 14:40

Tof dat jullie ook een hele hele zoete wijn hebben, dat hebben er niet veel. Ook een schone fles :)


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen