Casas Patronales Chucaro Sauvignon Blanc

Een tintelende, verfrissende en zeer verleidelijk fruitige witte wijn met een lichtgele kleur met groene nuances. Stuivende frisse neus met vlierbloesem, groene appels, grassige toetsen en kruiden. Komt super over in de mond met wit fruit zoals appels en ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze Sauvignon Blanc:

Een tintelende, verfrissende en zeer verleidelijk fruitige witte wijn met een lichtgele kleur met groene nuances. Stuivende frisse neus met vlierbloesem, groene appels, grassige toetsen en kruiden. Komt super over in de mond met wit fruit zoals appels en peren maar ook een fris knipoogje naar  pompelmoes. Een lange en intense afdronk maken hem het aperitief bij uitstek zeker omdat deze Chileense Sauvignon net dat tikje zachtheid toevoegt.

Druivenras:

100% Sauvignon Blanc

Gastronomie:

Aperitief, gegrilde visgerechten en frisse salades.

Over de wijnstreek Maule Valley:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid.  Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven.  Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen. Je proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.

Over het wijnhuis Casas Patronales:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen.

U proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.

Bekijk alle wijnen van wijnhuis Casas Patronales > 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Hans Geplaatst op 12 November 2014 at 19:06

Heel lekkere wijn, supersnelle levering en heel vriendelijke mensen.


Karel Geplaatst op 31 Oktober 2014 at 11:24

Heel lekkere wijn. Enkel de levering is niet helemaal goed gegaan. We hadden de wijn op woensdag besteld en donderdag kregen we een bericht dat het pakket stuk was gegaan, er werd direct een nieuw pakket gestuurd en we ontvingen de wijn op maandag, dus een weekendje moeten wachten.


3.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen