Casas Patronales Chucaro Merlot

Een soepele en complexe rode wijn van de Merlot-druif. Donkerrood en iets paars van kleur. Uitbundige en rijke geur, vol met donker fruit zoals bessen, donkere kersen aangevuld met exotische kruiden. ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze rode Chileense wijn:

Een soepele en complexe rode wijn van de Merlot-druif. Donkerrood en iets paars van kleur. Uitbundige en rijke geur, vol met donker fruit zoals bessen, donkere kersen aangevuld met exotische kruiden.

Volle en ronde smaak overgoten met donker fruit. Een portie exotische kruiden komt netjes terug. Rijpe tannines en een lange intense afdronk zorgen voor de intensheid. Je proeft meteen waarom Merlot een van de populairste rode druivensoorten is.

Druivenras:

100% Merlot

Gastronomie:

Heerlijke wijn om dagelijks te drinken. Schenk hem zeker eens bij een stukje kalfsvlees.

Over de wijnstreek Maule Valley:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid.  Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven.  Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen. Je proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.

Over het wijnhuis Casas Patronales:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen.

U proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.


Bekijk alle wijnen van wijnhuis Casas Patronales >  

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Marloes Rijken Geplaatst op 30 Oktober 2014 at 20:03

Smaakt voor mij zeker zo goed als een Merlot uit Frankrijk. We waren tevens heel tevreden over de levering. Een vlotte koerier, een stevige verpakking, geen te dure wijn en nog gratis geleverd ook!


Michel Geplaatst op 6 Oktober 2014 at 14:38

We dronken deze onlangs bij een BBQ en dat is ons zeer bevallen. We gaan deze nog bestellen.


4 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen