Casas Patronales Chucaro Chardonnay

Goudgeel van kleur en startend met mooie aroma’s van exotisch fruit zoals perziken en abrikozen. Deze worden aangevuld met hints van vanille, romige toetsen en kweepeer. Maule Valley is één van de beste wijnstreken in de wereld. ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze Chileense Chardonnay:

Goudgeel van kleur en startend met mooie aroma’s van exotisch fruit zoals perziken en abrikozen. Deze worden aangevuld met lichte hints van vanille, romige toetsen en kweepeer.

We proeven een volle en romige chardonnay vol met exotisch fruit en dit wordt perfect aangevuld met frisse ondersteunende zuurtjes. Mooie lange en volle afdronk met perziken en abrikozen en een zijdezacht gevoel.

Maule Valley is één van de beste wijnstreken in de wereld voor de Chardonnay druif. Warme dagen en koele nachten, perfect voor deze druif.

Druivenras:

100% Chardonnay

Gastronomie:

Heerlijke wijn om dagelijks te drinken. Hij past heel goed bij salades en visgerechten. Een stukje kip of kalfsvlees past ook bij deze wijn.

Over de wijnstreek Maule Valley:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid.  Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven.  Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen. Je proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.

Over het wijnhuis Casas Patronales:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen.

U proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.


Bekijk alle wijnen van wijnhuis Casas Patronales >  

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Iljo De Nijs Geplaatst op 17 Oktober 2014 at 21:34

Die kwaliteit voor die prijs heb ik nog niet gevonden in de supermarkt en de dag nadien gratis aan huis geleverd en dat vanuit België!!! Top jongens... smaakt naar meer :)


Linda Geplaatst op 6 Oktober 2014 at 14:37

Hele toffe wijn om dagelijks te drinken, we zijn fan!


4 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen