Casas Patronales Chucaro Cabernet Sauvignon

Intens paars-rood van kleur, volle en krachtige neus die heerlijk ruikt met veel zwarte bessen en kersen en toetsen van drop. Verder vinden we ook nog peperige en kruidige noties met een kleine knipoog naar chocolade. ...Meer informatie

Wijnomschrijving van deze Chileense Cabernet Sauvignon:

Intens paars-rood van kleur, volle en krachtige neus die heerlijk ruikt met veel zwarte bessen en kersen en toetsen van drop. Verder vinden we ook nog peperige en kruidige noties met een kleine knipoog naar chocolade.

Heel vol en warm van smaak, het rijpe donkere fruit zorgt voor zijn gegeerde zachtheid. Lange afdronk met veel donker rood fruit, kruiden met een toets chocolade.

Deze Chileense wijn is een aanrader, heel warm en vol in de mond toch blijft hij aangenaam zacht. Zeg maar een stoere chileen met een peperkoeken hartje.

Druivenras:

100% Cabernet Sauvignon

Gastronomie:

Heerlijke wijn om dagelijks te drinken. Hij past heel goed bij pasta, vleesgerechten, zeker een aanrader bij BBQ en heel lekker om zo van te genieten.

Over het wijnhuis Casas Patronales:

Wijngaarden van Casas Patronales zijn allemaal gelegen in de Maule Valley. Het is een huis dat streeft naar uitmuntendheid. Zij toveren werkelijk het beste in het glas naar boven. Uit elk afzonderlijk druivenras halen zij het karakter en de bijzondere aard naar boven. Het resultaat is voor elke wijn uitmuntend.

Terroir is voor Casas Patronales niet zomaar een stukje grond zij verstaan onder terroir klimaat, bodemgesteldheid, wijnbouwtechnieken, topografie maar vooral ook mensen.

U proeft dit aan de wijnen, deze zijn gemaakt naar het karakter van het druivenras en niet zozeer naar de smaak van de wijnbouwer. Een voor een zijn het wijnen die niet alleen een prachtige smaak weergeven maar ook de liefde voor de vallei.


Bekijk alle wijnen van wijnhuis Casas Patronales > 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Hans Geplaatst op 19 December 2014 at 21:37

Snelle levering en bovendien een heel lekkere wijn. We kregen zelfs een SMS van de koerier dat ze onderweg waren.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen