Cantina Rauscedo Verduzzo

Zacht, mondvullend en soepel. Geniet van aroma's van honing, dit is namelijk een lichtzoete wijn.
Er is hier gekozen voor een transparante fles waardoor de prachtige gouden kleur direct duidelijk is. De druiven van deze wijn mochten namelijk tot het alle ...Meer informatie

Proefnotities van deze lichtzoete Verduzzo:

Zacht, mondvullend en soepel. Geniet van aroma's van honing, dit is namelijk een lichtzoete wijn.
Er is hier gekozen voor een transparante fles waardoor de prachtige gouden kleur direct duidelijk is. De druiven van deze wijn mochten namelijk tot het allerlaatste van de zomer aan de ranken hangen.
Deze wijn is zeker niet 'mierzoet' maar een fijne begeleider van een dessertje. 

Druivensoort:

100% Verduzzo

Gastronomie:

Van deze wijn kunt u perfect zo genieten of combineren met een kaasplankje met wat zoetigheden erbij, een lekker dessertje of iets anders zoets.  

Over Cantina Rauscedo:

Al sinds 1951 is de gemeenschap van Rauscedo verenigd in een coöperatie. Hier werkt men samen om alle druiven te oogsten en te verwerken tot prachtige, ambachtelijke wijnen. Dit is een wijngaard waarbij de wijnen eigenlijk een biolabel verdienen maar waar ze er vaak voor kiezen om niet de aansluitingskosten te betalen zodat zoveel mogelijk rendement teruggaat naar de wijnboeren binnen de coöperatie.

Ze voelen zichzelf geen echte onderneming, daar de commercie niet het belangrijkste aspect is van wat ze doen. Het samenkomen van een gemeenschap, de cohesie van de lokale bevolking primeert.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen