Cantina Rauscedo Prosecco Extra Dry

Heel aantrekkelijke Prosecco met fijne bubbels. De mooie krans van schuim omsluit de mooie strogele kleur. Een aangename verademing met bloemenaroma's van acacia, margrietjes en jasmijn aangevuld met fruitige toetsen van citrus, een laatste restje pompelm ...Meer informatie

Proefnotities van deze Prosecco Extra Dry:

Heel aantrekkelijke Prosecco met fijne bubbels. De mooie krans van schuim omsluit de mooie strogele kleur. Een aangename verademing met bloemenaroma's van acacia, margrietjes en jasmijn aangevuld met fruitige toetsen van citrus, een laatste restje pompelmoes, peer en perzik. Een lekker droge schuimwijn. 
 
 

Druivensoort:

 
100% Prosecco

Gastronomie:

Dit is een fijn aperitiefdrankje, maar ook heerlijk als begeleider bij oesters en schaal- en schelpdieren.

Over Cantina Rauscedo:

Al sinds 1951 is de gemeenschap van Rauscedo verenigd in een coöperatie. Hier werkt men samen om alle druiven te oogsten en te verwerken tot prachtige, ambachtelijke wijnen. Dit is een wijngaard waarbij de wijnen eigenlijk een biolabel verdienen maar waar ze er vaak voor kiezen om niet de aansluitingskosten te betalen zodat zoveel mogelijk rendement teruggaat naar de wijnboeren binnen de coöperatie.

Ze voelen zichzelf geen echte onderneming, daar de commercie niet het belangrijkste aspect is van wat ze doen. Het samenkomen van een gemeenschap, de cohesie van de lokale bevolking primeert.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Valérie De Wilde Geplaatst op 5 Juli 2018 at 12:20

Jullie nieuwe prosecco geprobeerd. Was écht wel goed. Mooie aanwinst!


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen