Belles du Sud Sauvignon blanc

Een volle krachtige wijn met een mooie gouden kleur en een lichte groene tint. Een mooie neus waarin duidelijk herkenbaar de geur van wit fruit, aalbessen en perziken. Uitstekend geschikt als begeleider bij vis en wit vlees. Goed gekoeld ook geschikt als ...Meer informatie

Omschrijving van deze Franse Sauvignon Blanc:

Belles du Sud Sauvignon Blanc wordt geproduceerd door het wijnhuis Les Domaines Auriol-Lezignan en is vervaardigd uit 100% Sauvignon blanc. Een volle krachtige wijn met een mooie gouden kleur en een lichte groene tint. Een mooie neus waarin duidelijk herkenbaar de geur van wit fruit, aalbessen en perziken. Uitstekend geschikt als begeleider bij vis en wit vlees. Goed gekoeld ook geschikt als aperitief.

Druivensoort:

100% Sauvignon Blanc 

 

Gastronomie:

Een lekker aperitief, maar ook een mooie combinatie met salades, visgerechten en wit vlees.

 

Over de wijnstreek Languedoc:

De regio die als Languedoc-Roussillon wordt omschreven is het grootste wijngebied in Frankrijk. Ze voorziet dan ook in 40% van de jaarproductie van Franse wijnen.

Het is een gebied met schrale hellingen, een droog klimaat en veel zon dat ligt in het zuiden van Frankrijk langs de zuidoost kust van de Rhône tot aan de Spaanse grens.

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen