Angels Tears Rose Semi Sweet

Een levendige lichtzoete rosé met uitbundige aroma's van vers geplukte aardbeien, frambozen en kersen.
Dit is een gebalanceerde wijn met een fruitige finish.  ...Meer informatie

Over deze Zuid-Afrikaanse wijn:

Een levendige lichtzoete rosé met uitbundige aroma's van vers geplukte aardbeien, frambozen en kersen.
Dit is een gebalanceerde wijn met een fruitige finish. 

Druivensoort:

Chenin Blanc en Pinotage
 

Lekker bij deze wijn: 

Deze wijn is perfect om zo te drinken maar past ook prima bij licht gekruide gerechten met vis en/of schaaldieren. Een prima match bij zomerse salades of een picknick. Gekoeld drinken!

 

Over de wijnstreek Franschhoek:

De Franschhoek vallei maakt officieel onderdeel uit van Paarl, en is gelegen ten zuiden van Paarl en ten oosten van Stellenbosch. Omdat er aan twee kanten bergen liggen die hoog uitreiken boven de vallei, is het klimaat tamelijk gevarieerd. Hier in Franschhoek vestigden de Franse Hugenoten zich oorspronkelijk. Vandaar dat de meeste boerderijen en landgoederen nog steeds Franse namen hebben. 

In Franschhoek loop je door de Bordeauxstraat en kun je eten in de “Auberge de Provence”. In één van de prachtige tuinen staat verdwaald een bordje: ‘pétanque’. Maar ook de namen van de wijnen, zoals La Motte, Chamonix en Grande Provence houden de herinnering aan de Fransen levendig.

Over het wijnhuis La Grande Provence:


La Grande Provence, gelegen in Franschhoek, is één van de bekendste wijndomeinen in deze regio. Belangrijk om weten is dat ze een geschiedenis hebben van meer dan 300 jaar en dat het landgoed sinds 2004 in Belgisch-Nederlandse handen is.

Ze maken niet enkel prachtige wijnen op het domein, maar hebben ook een hoog aangeschreven restaurant en kunstgalerij.  Bekijk alle wijnen van wijnhuis Grande Provence > 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen