Angels Tears Merlot - Cabernet Sauvignon

Een makkelijk drinkbare rode wijn met toetsen van rode vruchten, door zijn zachte tannines een heerlijke wijn voor alledag. Zeer zacht en makkelijk lekker drinkbaar. ...Meer informatie

Over deze Zuid-Afrikaanse rode wijn:

Bij deze wijn overheerst de zachte Merlot. U ontdekt noties van drop op voorgrond. In de mond rode vruchten. Een toegankelijke droge rode wijn. Een prima begeleider bij gerechten zoals pasta en pizza. 

Awards/Medailles:

Gouden medaille "Excellent Wine at the price" 2015

Druivenras:

Merlot & Cabernet Sauvignon 
 

Deze wijn past goed bij: 

Heerlijk bij pasta of BBQ-gerechten. 
 
 

Over de wijnstreek Franschhoek:

 
De Franschhoek vallei maakt officieel onderdeel uit van Paarl, en is gelegen ten zuiden van Paarl en ten oosten van Stellenbosch. Omdat er aan twee kanten bergen liggen die hoog uitreiken boven de vallei, is het klimaat tamelijk gevarieerd. Hier in Franschhoek vestigden de Franse Hugenoten zich oorspronkelijk. Vandaar dat de meeste boerderijen en landgoederen nog steeds Franse namen hebben. 

In Franschhoek loop je door de Bordeauxstraat en kun je eten in de “Auberge de Provence”. In één van de prachtige tuinen staat verdwaald een bordje: ‘pétanque’. Maar ook de namen van de wijnen, zoals La Motte, Chamonix en Grande Provence houden de herinnering aan de Fransen levendig.

Over het wijnhuis Grande Provence:

La Grande Provence, gelegen in Franschhoek, is één van de bekendste wijndomeinen in deze regio. Belangrijk om weten is dat ze een geschiedenis hebben van meer dan 300 jaar en dat het landgoed sinds 2004 in Belgisch-Nederlandse handen is.

Ze maken niet enkel prachtige wijnen op het domein, maar hebben ook een hoog aangeschreven restaurant en kunstgalerij.  

Met andere woorden, het plaatje klopt hier. Een schitterende plek om te vertoeven met een goed glas wijn en een heerlijke lunch of diner.

Het wijndomein heeft een 30 hectare aan wijngaarden die beheerd worden door wijnmaker Karl Lambour. Karl Lambour heeft reeds een zeer indrukwekkende carrière achter de rug in de Zuid-Afrikaanse wijnbouw, zo was hij onder andere wijnmaker bij The Bergkelder, Zevenwacht, Meerendal, Constantia Glen en Holden Manz.Bekijk alle wijnen van wijnhuis Grande Provence >  

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Smitha42 Geplaatst op 13 Oktober 2016 at 10:46

Though it is true I enjoy your writing style, I don't agree with your main point of view about this one. I do delight in your website nevertheless. edeebegaedegckca


Bob Mertens Geplaatst op 27 Augustus 2015 at 14:43

Prima voor iedere dag. Mooi etiket ook.


4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen