7 Springs Syrah

Deze krachtige Syrah werd 15 maanden op gebruikte houten vaten opgevoed, maar heeft jeugdige uitbundigheid te over. Rijpe zwarte fruitaroma’s zoals wilde braambes en zwarte bes ondersteund door tonen van chocolade, tabak en gerookte specerijen. Soepel en ...Meer informatie

Hoe proeft deze Zuid-Afrikaanse Syrah:

Deze krachtige Syrah werd 15 maanden op gebruikte houten vaten opgevoed, maar heeft jeugdige uitbundigheid te over. Rijpe zwarte fruitaroma’s zoals wilde braambes en zwarte bes ondersteund door tonen van chocolade, tabak en gerookte specerijen. Soepel en romig in de mond, vlezige bessen, pruimpjes, strakke fijne tannines en sappige zuren maken deze robijnrode wijn makkelijk drinkbaar. 

Awards:

Goud – Decanter World Wine Awards 2014
Zilver – International Wine & Spirits Competition 2016

Druivenras:

100% Syrah


Gastronomie:

Rundsvlees, wild, lam, blauwe kazen. Combineer eens met chocoladedesserts.


Over de Wijnstreek:


De adembenemende Hemel-en-Aarde-Vallei ligt op zo’n 10km van de plek waar de koude Atlantische Oceaan en warme Indische Oceaan samenkomen. Ze is gelegen in de buurt van Hermanus, in de bekende wijnstreek van Walker Bay.
Het klimaat is gematigd. De wijngaarden worden gekenmerkt door lange koele zomers. De zuidelijke maritieme winden brengen zeenevels en bewolking met zich mee, wat leidt tot gelijkmatige temperaturen.


Over het wijnhuis:

Seven Springs Vineyard ligt tussen Hermanus, een stadje aan de Atlantische Oceaan, en Caledon, een bekend kuuroord in de Western Cape. De eigenaars Tim en Vaughan gaven elkaar deze wijngaard cadeau voor hun 25e huwelijksverjaardag. De passie van Tim en Vaughan samen met de ervaring van hun wijnmaakster Riana van der Merwe heeft ertoe geleid dat ze sinds hun eerste jaargang in 2010 de ene na de andere internationale prijs in de wacht slepen.
De kwaliteit, de intelligente, en de vrij Europese stijl van heel deze wijnportfolio blijft indruk maken.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen