7 Spring Unoaked Chardonnay

Dit is een mooie, helder citroengele wijn met in de neus uitbundige aroma’s van witte bloesem, meloen en nectarine. In de mond proeven we een strakke droge witte wijn met smaken die ergens flirten tussen zoete de sappigheid van
een nectarine en de schil ...Meer informatie

Omschrijving van deze Unoaked Chardonnay: 

Dit is een mooie, helder citroengele wijn met in de neus uitbundige aroma’s van witte bloesem, meloen en nectarine. In de mond proeven we een strakke droge witte wijn met smaken die ergens flirten tussen zoete de sappigheid van een nectarine en de schil van vers geperste citroen. Strakke frisse afdronk.

Awards:

Brons – Decanter World Wine Awards 2016

 

Druivenras:


100% Chardonnay


Gastronomie:


Schaal- en schelpdieren, sushi, salades. Maar probeer ook eens kip in een marinade van knoflook, limoen en gember.


Over de wijnstreek Hemel-en-Aarde-Vallei:


De adembenemende Hemel-en-Aarde-Vallei ligt op zo’n 10km van de plek waar de koude Atlantische Oceaan en warme Indische Oceaan samenkomen. Ze is gelegen in de buurt van Hermanus, in de bekende wijnstreek van Walker Bay.
Het klimaat is gematigd. De wijngaarden worden gekenmerkt door lange koele zomers. De zuidelijke maritieme winden brengen zeenevels en bewolking met zich mee, wat leidt tot gelijkmatige temperaturen.


Over het wijnhuis Seven Springs Vineyard:


Seven Springs Vineyard ligt tussen Hermanus, een stadje aan de Atlantische
Oceaan, en Caledon, een bekend kuuroord in de Western Cape.

De eigenaars Tim en Vaughan gaven elkaar deze wijngaard cadeau voor hun 25e huwelijksverjaardag. De passie van Tim en Vaughan samen met de ervaring van hun wijnmaakster Riana van der Merwe heeft ertoe geleid dat ze sinds hun eerste jaargang in 2010 de ene na de andere internationale prijs in de wacht
slepen. 
De kwaliteit, de intelligente, en de vrij Europese stijl van heel deze wijnportfolio blijft indruk maken.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen