7 Seas Cabernet Sauvignon

Deze Cabernet Sauvignon is een rode wijn met een intense robijnrode kleur. In de neus vinden we aangename aroma's van rijpe vruchten, sporen van groene peper, tabak en chocolade. In de mond is deze wijn fluweelzacht, gestructureerd en met een uitstekende ...Meer informatie

Omschrijving van deze heerlijke Cabernet Sauvignon:

Wijn van donkere en intense robijnrode kleur, met paarse tinten. In de neus aangename aroma's van rijpe vruchten en sporen van groene peper, die evolueren tot een diep aroma met tonen van tabak en chocolade. In de mond is deze wijn fluweelzacht, gestructureerd en met een uitstekende smaak. Deze Cabernet Sauvignon heeft 12 maanden gerijpt in Amerikaanse en Franse eiken vaten.

Druivensoort:

100% Cabernet Sauvignon

Gastronomie:

Deze wijn is ideaal bij alle soorten kaas, vlees, stoofschotels, kruidige gerechten en gebraad.

Over Castilla La Mancha:

Castilla-La Mancha is een groot wijngebied dat ten zuiden en ten oosten van de Spaanse hoofdstad Madrid ligt. De omstandigheden voor wijnbouw in deze regio zijn hard. Het hete en droge Castilla-La Mancha staat van oudsher bekend als een bron van lage kwaliteit bulkwijn. Meer dan de helft van de druiven van Spanje worden hier verbouwd.

In de afgelopen decennia echter (en vooral sinds 1986, toen Spanje lid van de Europese Unie)  heeft de wijnbouw een revolutie ondergaan die het beeld van wijnen uit Castilla-La Mancha hebben veranderd.
Zowel grote producenten en kleinere bedrijven maken nu gebruik van moderne wijnbouwtechnologieën, gecombineerd met een oordeelkundige selectie van druivensoorten en rijpingtechnieken.

Over Terramagna:

Terramagna werd geboren uit de diepe waarden van respect voor de natuur en het milieu. De groep van landgoederen zijn de inspiratie om wijnen van de beste kwaliteit te maken.

Terramagna is een relatief jong wijnbedrijf, maar geworteld in de waarden en filosofie die werden gekenmerkt door een traject dat zich heeft ontwikkeld sinds vele jaren, in de respectievelijke regio’s en door de samenwerking met andere wijnbouwers.

Deze wijnmakers stellen hoge eisen aan de wijnproductie, de vinificatie en de smaakkwaliteit voorop. Hun werk is beloond met de erkenning van onafhankelijke wijn entiteiten die alle inspanningen en vooral de kwaliteit van de wijnen herkennen.

Ontdek hier de andere wijnen van Terramagna

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen